Kameraövervakning Göteborg

RING OSS - 031-781 24 56

Fibernät

Vi installerar fibernät i Göteborg.

Med ett fibernät får ni en snabb och näst intill störningsfri internetuppkoppling. En snabb uppkoppling kan vara en fördel både när man vill koppla upp sitt inbrottslarm och kameraövervakning i Göteborg till molnet eller till ett vaktbolag, och när man helt enkelt vill kunna streama film och serier hemma i soffan på ett smidigt sätt.

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en kostnadeffektiv lösning för fibernät och kameraövervakning i Göteborg som passar era behov.

Proffsig installation av fibernät

I ett fibernät omvandlas elektriska signaler till ljus som skickas i olika våglängder. Detta har en rad fördelar gentemot det gamla kopparnätet, främst att det är snabbare, har högre kapacitet och är mindre känsligt för störningar. Av dessa anledningar väljer allt fler att ansluta sig till ett fibernät.

Vi hjälper er med allt som har med fiber att göra, från att dra/blåsa fiber från inkommande servis in i er lokal till att dra ut ert interna nätverk. Vi hjälper er även med installation av hårdvara såsom brandväggar och accesspunkter. Och när ert nya snabba nät är på plats hjälper vi er mer än gärna att installera uppkopplade inbrottslarm och kameraövervakning i Göteborg.

Våra installatörer är ECS-certifierade för data och fibernät. ECS står för European Cabling Systems och är ett kabelsystem som har installerats miljontals gånger på den skandinaviska marknaden sedan 1995. Vi vet vad vi gör, och våra kunder förtjänar det bästa. Kontakta oss idag för installation av fibernät och kameraövervakning i Göteborg.

Göteborgs Svagströmsteknik AB


Marieholmsgatan 10C
415 02 Göteborg

031-781 24 56

[javascript protected email address]

559195-9605


Kameraövervakning

Fibernät


logo-image

Om Oss

Vi är experter på kameraövervakning i Göteborg och andra säkerhetslösningar som gör att ni kan sova gott om natten.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Göteborgs Svagströmsteknik AB

Org nr: 559195-9605
Marieholmsgatan 10C
415 02 Göteborg
Tel: 031-781 24 56

Hitta hit