Kameraövervakning Göteborg

RING OSS - 031-781 24 56

Kameraövervakning

Kameraövervakning inomhus.

Vi erbjuder våra tjänster inom kameraövervakning i Göteborg åt såväl privatpersoner och bostadsrättsföreningar som företag och fastighetsägare. Alla ska kunna sova gott om natten! Kontakta oss så berättar vi mer om vår kameraövervakning i Göteborg. Självklart skräddarsyr vi gärna våra tjänster enligt just era önskemål och behov.

Trygg kameraövervakning i Göteborg

För att förebygga brott mot egendom är kameraövervakning i Göteborg ett effektivt verktyg. Det visar studier från bland annat Brottsförebyggande Rådet. Men trots den dämpande effekten på brott är kameraövervakning i Göteborg ingen universallösning som kan utplåna brottsligheten helt och hållet. Om ni blir utsatta för brott kan dock bilderna från kameraövervakning vara till stor hjälp för att lösa brottet. Därför lönar det sig att installera kameraövervakning i Göteborg även om det inte ger något absolut skydd mot brott.

När ni anlitar oss för att installera kameraövervakning i Göteborg så börjar vi med en konsultation på plats där vi går igenom era behov, därefter kommer vi överens om placering av kameror, inspelningsscheman och övriga funktioner som ni önskar.

Högkvalitativ kameraövervakning i Göteborg

Vi arbetar med världsledande märken så som Honeywell, Hikvision och Dahua. Honeywell är det märke vi föredrar och oftast rekommenderar till våra kunder. Med Honeywell kan vi vi koppla upp er kameraövervakning i Göteborg till Maxpro Cloud, en enkel och skalbar säkerhetslösning via webbläsare eller app vilket minskar både installationstid och kostnader då varken server eller programvara behövs.

Med Maxpro Cloud kan vi erbjuda en helhetslösning med inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning i Göteborg i en och samma plattform. Ni kan enkelt lägga upp flera olika platser att bevaka, få överblick över alla era kameror oavsett geografisk placering och även hämta hem inspelat material att titta på bekvämt hemma i soffan om det skulle vara så. 

Olika övervakningskameror av märket Honeywell.

Göteborgs Svagströmsteknik AB


Marieholmsgatan 10C
415 02 Göteborg

031-781 24 56

[javascript protected email address]

559195-9605


Kameraövervakning

Fibernät


logo-image

Om Oss

Vi är experter på kameraövervakning i Göteborg och andra säkerhetslösningar som gör att ni kan sova gott om natten.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Göteborgs Svagströmsteknik AB

Org nr: 559195-9605
Marieholmsgatan 10C
415 02 Göteborg
Tel: 031-781 24 56

Hitta hit